Habitatfestival “uit je dak voor een dak” 2017

Habitats benefietfestival ‘uit je dak voor een dak’ staat dit jaar geheel in het teken van Habitats werk in India. Kom op 23 september van 16:30 – 23:00 naar openluchttheater Cabrio in Soest, dompel je onder in Indiase sferen, dans onder de sterren op de swingende muziek en ga uit je dak met je collega´s, vrienden of je bouwreisteam!

Met de opbrengst helpen wij gezinnen in India aan een huis – écht uit je dak voor een dak dus

Jij uit je dak … zij een dak boven hun hoofd!

Het mooiste openluchttheater van Nederland omgetoverd in Indiase sferen, koele drankjes en heerlijke happen, vers uit de foodtrucks en uiteraard de swingende muziek, het draagt allemaal bij aan de unieke sfeer van het Habitatfestival. Maar het festival is pas compleet als het een veilig dak oplevert voor mensen in India – juist die combinatie maakt het Habitatfestival zo bijzonder!

Met opbrengst van het festival – zowel van bezoekers als van sponsors – helpen wij gezinnen die nu nog in de sloppen in India leven met veilige huisvesting, toiletten en schoon drinkwater.

Het programma
Natuurlijk is er ook muziek – en wat  voor muziek! We hebben een spetterend programma om helemaal uit je dak te gaan.

NPO-radio 2 DJ Wouter van der Goes – onze ‘host’ van de avond
Bombay Connection Orchestra – deze 14 topmuzikanten brengen uiterst dansbare Bollywood-discomuziek.
Marlayne Sahupala – ‘one good reason’ om naar het festival te komen
Steffen Morrison – soulman met stijl
Diggy Dex – al jaren een vaste waarde in de hip hop scene
Rob en De Biefstukjes – de voormalig Hermes House Band – zet al meer dan 20 jaar feesten op zijn kop!
Meer informatie over de artiesten en het programma.

De Foodtrucks
Naast goede muziek staan er vijf fantastische foodtrucks op ons festival! Zij zorgen er voor dat je voldoende energie hebt om de avond swingend door te komen. Lees hier wat er allemaal te eten en te drinken is op ons festival

Special guest uit India: Charly
Charly van Habitat India komt vertellen wat dit festival betekent voor de mensen in India. De meeste India-bouwreizigers kennen hem uiteraard en weten dat Charly – zelf in armoede opgegroeid in de laagste kaste van dit Hindoeland – meeslepend kan vertellen en als geen ander weet hoe een simpel maar veilig huis écht levens verandert!

Doe een VIP bijdrage voor India en krijg ‘good karma for two’

Met het ‘good karma for two’ arrangement help je een gezin in India aan schoon drinkwater terwijl jullie met z’n tweeën als VIP in de watten worden gelegd. Voor € 150 krijg je twee toegangskaarten voor het festival en 10 consumptiemunten, kun je de hele avond terecht op ons speciale karma-plein. Hier staat jullie welkomstdrankjes en een Indiase borrelplank al klaar staan en kun je even rustig bijkomen na het dansen. Ook snel een hapje en drankje bestellen zonder dat je in de rij hoeft bij de foodtrucks kan, want op het karma-plein zorgt het Habitatteam voor bediening aan je tafel. Maar niet alleen jullie worden blij van dit arrangement, ook het gezin in India dat dankzij jullie bijdrage een waterwiel ontvangt kan zijn geluk niet op. Niet meer dagelijks kilometers lopen met een loodzware kruik op je hoofd, maar makkelijk 45 liter schoon water halen voor meerdere dagen in een keer zodat het gezin meer tijd kan besteden aan studie of werk. Bestel hier het ‘good karma for two’ arrangement.

Sponsors

Dankzij onze hoofdsponsor Stiho en alle andere sponsors kunnen wij dit Habitatfestival organiseren tegen zo laag mogelijke kosten. Zo kunnen wij zoveel mogelijk mensen helpen aan een veilig huis.

Ook ons festival steunen? Sponsor in natura of neem een van onze sponsorpakketten af. Meer informatie over de sponsorpakketten.

Hoofdsponsor

Onze sponsors

Het Habitat festival wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Hieronder vind je een korte sfeerimpressie van het eerste festival in 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
×