Bart Dekker Baars en Bloemhof graaft een gat tbv een toilet in Siem Reap Cambodja

Bart Dekkers, directeur Baars & Bloemhoff

Bart Dekkers, directeur Baars & Bloemhoff, vindt dat bouwreizen een onderdeel van de identiteit van zijn bedrijf zijn. In 2016 bestaat het familiebedrijf De Stiho Groep, waar Baars & Bloemhoff onderdeel van is, 90 jaar. Iets waar wij ontzettend trots op zijn en dus reden voor een groot jubileum. Sinds 15 jaar vieren we onze jubileum jaren bij De Stiho Groep op een bijzondere manier middels Bouwreizen die georganiseerd worden in samenwerking met Habitat for Humanity.

“Een bouwreis verandert je leven, het is een ervaring die jou persoonlijk verandert. Voor een paar dagen ben je onderdeel van een familie in een land aan de andere kant van de wereld en het plezier dat jij voelt is goed voor jezelf, goed voor de familie en goed voor het team.”

Vrijwilligers op pad

De Stiho Groep heeft inmiddels al 1.200 vrijwilligers op weg gestuurd naar Habitat projecten over de hele wereld. De eerste bouwreizen waren in 2001, toen het familiebedrijf 75 jaar bestond. Toen reisden 300 bouwreizigers af naar de Filippijnen. Bart is al met vele reizen mee geweest en benadrukt de geweldige organisatie en hoe mooi het is om teams te bouwen van mensen die normaal gesproken nooit samenwerken.

Bart vat het op de volgende manier samen: “een bouwreis verandert je leven, het is een ervaring die jou persoonlijk verandert. Voor een paar dagen ben je onderdeel van een familie in een land aan de andere kant van de wereld en het plezier dat jij voelt is goed voor jezelf, goed voor de familie en goed voor het team.”

5 collega’s over de bouwreis naar Cambodja in 2016

Edwin Timmermans, Business Control Stiho
“De Stiho Groep biedt je de mogelijkheid iets bij te dragen aan de maatschappij. Je hoeft die kans alleen maar te grijpen”

Stephanie van Asperen, marketing Stiho
“Een week vol emotie, gelach en hier en daar een traan. Het zet je met beide benen op de grond en je beseft weer even dat niet alles in het leven vanzelfsprekend is. Een ervaring die vooral betekenis heeft voor de mensen daar, maar die je als deelnemer de rest van je leven zult koesteren”

Viviane Vandermeulen, manager Medewerker & Organisatie De Stiho Groep
“Het maatschappijbewustzijn van dit bedrijf vind ik heel bijzonder. Dat is voor mij een van de redenen geweest om bij De Stiho Groep te gaan werken.”

Ensoph Rijken, Bouwmaat Alkmaar
“Ik vind het bijzonder dat De Stiho Groep belangeloos zoveel inzet toont”

Marc Bremmers, IT-afdeling De Stiho Groep
“Ik ken geen andere werkgever die dit doet”

Lees meer over de bouwreis naar Cambodja

Bart Dekker Baars en Bloemhof graaft een gat tbv een toilet in Siem Reap Cambodja
Bart Baars en Bloemhof ging op bouwreis met Habitat for Humanity
stiho bouwt mee
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

×