TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep schenkt donatie aan Habitat Nederland

29 maart 2019

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep schenkt donatie aan Habitat Nederland

Amsterdam, 29 maart 2019
Vrijdag 29 maart 2019 ontvingen drie instanties een donatie van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede. Totaal doneerde het bedrijf 15.000 euro die werd verdeeld onder Villa Pardoes, Plastic Soup en Habitat Nederland. Deze organisaties kregen geen evenredig deel, maar een bedrag dat was bepaald door de relaties van Koopmans Bouwgroep.

In plaats van een eindejaarsgeschenk, ontvingen de relaties van Koopmans een nieuwjaarsgroet waarin werd vermeld dat het bedrijf 15.000 euro wilde schenken aan de drie genoemde instanties. De relaties konden vervolgens hun voorkeur voor een van de drie instanties kenbaar maken.Op basis van deze voorkeuren werden de afzonderlijke donaties bepaald. Koopmans nodigde afgevaardigden van Villa Pardoes, Plastic Soup en Habitat Nederland op 29 maart uit op hun bouwlocatie op het Sigmaterrein aan de Cruquiusweg in Amsterdam. Uit handen van directievoorzitter Hans Smit ontvingen genoemde instanties respectievelijk € 7.320,-, € 4.530,- en € 3.150,-.

Hans Smit roemde het fantastische werk dat de drie instanties verrichten. ‘We hebben bewust gekozen voor drie hele verschillende organisaties, maar wel kritisch gekeken waarmee wij vanuit Koopmans affiniteit hebben. Elk jaar gaan collega’s van ons mee met een bouwreis van Habitat Nederland. Plastic Soup sprak ons aan vanwege het duurzame en innovatieve karakter. Kernwaarden die wij binnen onze organisatie echt nastreven. En tot slot vakantieverblijf Villa Pardoes dat gezinnen met een ernstig ziek kind een fantastische vakantieweek bezorgt. Dat zijn hele waardevolle momenten voor deze gezinnen. Daaraan willen heel graag ons steentje bijdragen.’Samen bouwen we een beter leven

Nieuwsbrief
Sluiten