Ren de Dam tot Damloop met Habitat

29 mei 2024
Habitats Damloopteam
Habitats allereerste Damloopteam in 2012!

Zondag 22 september vindt het grootste hardloopevenement van Nederland plaats: de Dam tot Damloop! Tienduizenden mensen rennen deze dag de 10 Engelse mijl (ongeveer 16 kilometer) van Amsterdam – door de IJtunnel – naar Zaandam. Wat dit jaar extra bijzonder maakt, is dat Habitat voor de 10e keer meedoet met een team!

Wil jij de Damloop rennen en je tegelijkertijd inzetten voor een goed doel? Ren deze jubileum-editie dan met Team Habitat voor veilige huisvesting! Dan bouw je niet alleen aan je gezondheid maar ook aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft.

Ren met Habitat for Humanity
Als je met Habitat meedoet, regelen wij je inschrijving. En dat is niet alles! Dit organiseren wij ook voor jou:

  • Startbewijs
  • Bevoorrechte startpositie achter de wedstrijdlopers
  • Habitat hardloopshirt
  • Ontvangst voor de start met fruit en een drankje
  • Professionele groepsfoto
  • Medaille
  • Persoonlijke sponsorpagina om geld in te zamelen
  • De beste motivatie om te rennen: veilige huizen voor families in armoede

We vragen alle hardlopers om €25 inschrijfgeld te betalen en minimaal €225 sponsorgeld in te zamelen. Wij helpen je met een persoonlijke actiepagina en tips om dit bedrag op te halen.

Ren samen met een groep vrienden, collega’s of lekker zelf. Of je nu een ervaren hardloper bent of net begint, iedereen is welkom! Maar wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt. Klik hier voor meer informatie of schrijf je direct in!

Waar rennen wij voor?
Het sponsorgeld dat wordt opgehaald met de Damloop gaat rechtstreeks naar Habitats projecten. Zoals onze noodhulpacties voor Oekraïense vluchtelingen of de slachtoffers van de verwoestende aardbeving in Turkije. Of ons project in Nepal, waar we vrouwen helpen bij het vastleggen van hun landrechten, zodat ze niet meer uit huis kunnen worden gezet als hun man er niet meer is. Of ons werk in Oeganda, waar we niet alleen huizen bouwen, maar jongeren ook vakopleidingen bieden, zodat ze een duurzaam inkomen hebben om zichzelf en hun families te onderhouden. Zo bouwen we samen aan een duurzame toekomst.

Nieuwsbrief
Sluiten