Habitat heeft kaarten voor de Dam-tot-Damloop 2021

31 mei 2021

Habitat heeft weer kaarten voor de Dam-tot-Damloop!

Zoals je weet bouwt Habitat huizen in ontwikkelingslanden, omdat wij vinden dat een veilig huis dé basis is voor een betere toekomst. Elke 4 minuten wordt ergens ter wereld een Habitat huis afgebouwd maar er is nog heel veel meer te doen: nog steeds leeft 1 van elke 5 mensen ter wereld in een krot!

Jij kunt helpen door op 19 september 2021 de 16,1 kilometer van de Dam tot Damloop te lopen en je voor deze geweldige prestatie te laten sponsoren voor Habitat. Zo combineer je een sportieve prestatie met iets doen voor het goede doel. Dat loopt echt een stuk lekkerder!

We hebben kaarten beschikbaar voor de Damloop op 19 september, loop jij mee?

Wat doet Habitat met het sponsorgeld?

Habitat bouwt huizen in ontwikkelingslanden, omdat wij vinden dat een veilig huis dé basis is voor een betere toekomst. Al meer dan 35 miljoen mensen wonen in een Habitat huis maar er is nog heel veel meer te doen: nog steeds leeft 1 van elke 5 mensen ter wereld in een krot!

Met jouw sponsorgeld steun je het werk van Habitat, zoals bijvoorbeeld in Oeganda, waar we niet alleen huizen bouwen, maar ook jongeren de kans geven een vakopleiding te volgen, zodat ze kunnen voorzien in hun eigen inkomen en dat van hun familie. We zorgen ook voor toegang tot schoon drinkwater en degelijke toiletten. Samen bouwen we een beter leven!

Nieuwsbrief
Sluiten