Geweldig resultaat crowdfunding event

16 december 2020

Het was een prachtige avond!

Wat was het fantastisch gisteravond. Al jullie hartverwarmende reacties, de verbondenheid met iedereen en al die energie, wat voelde het goed om weer even met jullie samen te zijn. Met recht een prachtige afsluiting van een raar jaar!

En dan al die gulle donaties voor Zambia, Nepal en Oeganda. We kunnen het nog nauwelijks geloven, maar wij zijn er zo ontzettend blij mee! Samen hebben we het grandioze bedrag van € 93.672 bij elkaar gebracht – een hartverwarmend resultaat en het bewijs dat je samen meer bereikt! En de teller loopt nog!Speciale dank aan Paul, Selina en Brendah voor jullie gepassioneerde, inspirerende en emotionele verhalen en voor jullie mooie werk.
En uiteraard ook een groot dankjewel voor onze presentatoren van de avond: Marlayne Sahupala en Buddy Vedder. Dankzij jullie energie en hart voor Habitat wisten jullie mensen te raken op deze prachtige avond!

Een speciaal bedankje voor Roland de Bruijn die onze collega’s heeft voorbereid op hun pitches, met een top resultaat, dat zag je! Uiteraard zijn wij heel blij met onze verdubbelaars Van Dillen, Allianz, Legian, APPM, Finance Factor, riz bouw en Talent&Pro, dankzij hun steun werd elke euro twee keer zoveel waard! Ook onze projectambassadeurs Marcel, Harry en Lenneke willen we bedanken voor hun mooie oproep en steun en tot slot een bedankje aan BroerZ die deze prachtige avond perfect voor ons in beeld heeft gebracht.

Heb je het gemist?
Kon je er toch niet bij zijn of wil je nog een keertje nagenieten? Klik hier voor een korte impressie van de avond.
Deel de link vooral zodat er nog meer mensen kunnen genieten van deze bijzonder show.

Klik hier voor meer informatie over het crowdfunding event >>

Nieuwsbrief
Sluiten