Harry van de Kuijt: “Prachtige momenten die levenslang meegaan”

“Met Habitat ben ik op reis geweest naar het prachtige Nepal waar ik heb gewerkt aan een huis. Die ervaring was zo mooi dat ik datzelfde jaar met leden van mijn Rotaryclub naar India ben geweest.
De samenwerking met Habitat is een blijvende. Ik heb vertrouwen in hun werkwijze. Voldoening en het gevoel dat je iets concreets gedaan hebt, zijn de kernaspecten van mijn ervaring met Habitat. Hun kracht is kleinschaligheid en zelfredzaamheid. Mensen lenen een bedrag om hun huis te betalen en ze zijn verplicht om mee te bouwen. Dat vergroot het zelfrespect. Aan het eind van zo’n bouwweek word ik ontroerd door de blijde gezichten van het gezin dat de nieuwe eigenaar wordt van het nieuwe huis. Prachtige momenten die levenslang worden toegevoegd aan mijn persoonlijke harde schijf. Ik zeg: doen.”

Lees alles over bouwreizen en/of meld je aan voor een bouwreis op Bouwmee.Habitat.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

×