logo Heineken voor habitat

HEINEKEN International steunt Habitat for Humanity op de Filippijnen

Op 8 november 2013 raasde tyfoon Haiyan over de Filippijnen en trof 8 miljoen mensen. HEINEKEN International steunde Habitat for Humanity Nederland eerder en kon nu meteen tot actie overgaan om de wederopbouw in de Filippijnen te steunen.

HEINEKEN International heeft wereldwijd haar medewerkers opgeroepen om bij te dragen door een donatie te doen op de actiepagina op de website Bouwmee.nl en beloofde bovendien alle donaties van haar medewerkers te verdubbelen.

Tussen 16 november en 31 december doneerden de Heineken International medewerkers genereus en organiseerden diverse internationale brouwerijen activiteiten om fondsen te werven. In totaal doneerden zij € 75.000 via Habitat’s website www.bouwmee.nl. Inclusief de verdubbeling heeft HEINEKEN International een totaalbedrag van € 150.000 overgemaakt aan Habitat for Humanity wat ten goede komt aan de wederopbouw van Habitat op de Filippijnen.

Een prachtig staaltje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Teambuilding en Crowdfunding, waarbij de waardering van de HEINEKEN International medewerkers goed merkbaar was uit onderstaande quotes op Bouwmee.

Quotes HEINEKEN International medewerkers

  • “I am glad with this opportunity to collectively make a difference to those in need”
  • “Great initiative – thank you for making it easy and showing the progress and the impact of the donation.“
  • “Hope we can build a whole neighbourhood together!”
  • “Thanks to HEINEKEN for matching donations.”
  • “This is the new Holland Heineken house…”
logo Heineken voor habitat
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

×