Jill Dorjath in het zonnetje voor haar sponsoracties

18 november 2021

Sponsoracties Jill Dorjath: € 17.500 voor Habitat

We willen graag even Jill Dorjath in het zonnetje zetten, omdat ze zich zo ongelooflijk fanatiek inzet voor Habitat. Afgelopen weekend liep Jill Dorjath de marathon van Barcelona, niet alleen voor zichzelf, maar ook om sponsors te werven voor Habitat.

Jill komt uit Chicago en is al heel lang bekend met het werk van Habitat for Humanity. In 2017 meldde Jill zich voor het eerst aan voor het Habitat Damloopteam en nam een aantal vrienden mee. Dat eerste jaar was ze de topfondsenwerver in het Damloopteam en in alle volgende edities was dat niet anders.

In totaal heeft Jill met haar hardloopacties meer dan € 17.500 opgehaald voor verschillende projecten van Habitat en daar zijn wij haar ongelooflijk dankbaar voor! Niet alleen voor de financiële bijdrage, maar ook voor haar continue enthousiasme, alle facebook posts waarmee ze zoveel mensen bij haar proces en ons werk betrekt.

Lees Jills inspirerende blog waarin ze niet alleen vertelt waarom ze hardloopt, maar ook waarom ze donaties werft voor Habitat >> https://lnkd.in/drWhAzk2

Wil je ook doneren op de actie van Jill? Dat kan nog!

Nieuwsbrief
Sluiten