John Sulzle, principal rayonmanager, Randstad Bouw

De ondersteuning van Habitat is een prima aanvulling op het MVO-gezicht van Randstad Bouw

‘De doelstellingen van Habitat – huisvesting als basis van persoonlijke/sociale ontwikkeling – ondersteunen wij. Randstad Bouw is als organisatie betrokken bij vele landelijke bouwprojecten en wij zijn een wereldwijd opererende organisatie. Dus is een samenwerking met Habitat voor ons een logische stap.

Wij hebben gekozen voor ondersteuning van de Habitat bouwreizen. In samenwerking met Van den IJssel Bedrijfskleding, voorzien wij diverse vertrekkende groepen bouwreizigers van veiligheidsschoenen, tas, handschoenen, etc. Aan het eind van hun bouwreis laten de deelnemers de kleding achter zodat die kan worden gebruikt door de lokale bevolking. Tevens schenken we bedrijfskleding aan Habitat, bedoeld voor de lokale bevolking.

We proberen Habitat ook te introduceren bij ons relatienetwerk; zo is Habitat aanwezig bij onze relatiebijeenkomsten. En in de toekomst is het deelnemen aan de bouwreizen misschien mogelijk.

De ondersteuning van Habitat is een prima aanvulling op het MVO-gezicht van Randstad Bouw. Habitat is een organisatie die in mijn optiek het geld op de goede plek investeert, en de mogelijkheid om hier zelf mede vorm aan te geven is natuurlijk een mooie extra bonus.’
Amsterdam – 6 december 2013: Inmiddels bouwden 277 bouwreizigers veilig dankzij Randstad Bouw en Van den IJssel bedrijfskleding

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

×