Bouwreis Malawi te volgen via Instagram

5 april 2019

Bouwreis naar Malawi live te volgen via Instagram

Op 12 april vertrekt er een team naar Mulanje, in Malawi, om daar aan de slag te gaan voor weduwe Mary en haar drie kinderen. Om het werk en de bouwreizen van Habitat extra onder de aandacht te brengen, gaan er dit keer twee bouwreizigers mee die live vanaf de bouwplaats verslag gaan doen: Carlos en Chloë.

Carlos Platier Luna…

ken je misschien van Expeditie Robinson, waarvan het hij 18e seizoen won. Maar hij is ook voormalig top judoka, docent lichamelijke opvoeding, personal trainer en TV-presentator.

Chloë Sterk…

is de eigenaresse van het platform Daily Nonsense. Samen met een aantal prominente Nederlandstalige bloggers vertegenwoordigt zij een platform dat door vele Nederlanders geraadpleegd wordt in hun zoektocht naar leuke restaurants, reisverhalen en lifestyle tips.

Carlos en Chloë zullen zoveel mogelijk op Instagram laten zien wat ze meemaken tijdens de bouwreis en welke impact het op hun en op de gemeenschap en de huiseigenaren heeft. Ook voor anderen een unieke kans om een bouwreis van dichtbij te beleven.

Steentje bijdragen in Malawi

Net als de andere bouwreizigers die op 12 april vertrekken, kunnen ook Carlos en Chloë niet wachten om aan de slag te gaan. Chloë: “Ik kijk er naar uit om in april naar Malawi te gaan met Habitat, want ik heb altijd al een keer mee willen werken in een van deze projecten. Ik ga alles vastleggen om online te laten zien wat voor werk Habitat doet!”
Ook Carlos heeft er zin in en laat weten: “Het is voor vrijwel iedereen in ons land vanzelfsprekend om een dak boven zijn of haar hoofd te hebben, maar in Malawi is dat niet zo. Daarom ben ik blij dat ik via deze weg mijn steentje bij kan dragen.”

Wil je meekijken? Volg, naast Habitat Nederland, ook Carlos en Chloë dan via de stories en de posts.

De blogs en foto’s van het team zie je hier.

Over Habitat Nederland

Habitat for Humanity is een internationale non-profit organisatie die bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Een solide dak boven je hoofd, stevige muren en schoon drinkwater – dat is de basis. Daarom bouwt Habitat huizen, samen met de nieuwe huiseigenaren. Habitat is actief in meer dan 70 landen. Wereldwijd leven dankzij Habitat al meer dan 22 miljoen mensen in een veilig huis. Zij hebben nu uitzicht op een hoopvolle toekomst.

In boekjaar 2018 heeft Habitat Nederland, mede dankzij alle donateurs en de inzet van vele vrijwilligers, gemiddeld 1.500 mensen per maand geholpen. Elke maand 1.500 mensen die aan een beter leven konden bouwen! Samen bouwen we een beter leven. Meer informatie over Habitat Nederland vindt u op habitat.nl.

Nieuwsbrief
Sluiten