logo Schretlen & Co voor Habitat

Directievoorzitter Schretlen & Co, Gerbert Mos

Gerbert vindt dat ”ontmoetingen erg verrijkend kunnen zijn”

Gerbert Mos, directievoorzitter van Schretlen & co vertelt over de fijne samenwerking tussen het bedrijf en Habitat for Humanity Nederland. ”Ontmoetingen kunnen erg verrijkend zijn, vooral als ze buiten de gebaande paden plaatsvinden. Een bouwreis is daar een mooi voorbeeld van. Alle cliënten van Schretlen & co zijn het erover eens: er is maar weinig dat meer voldoening geeft dan samen als bedrijf en collega’s een huis bouwen voor mensen die dat hard nodig hebben.”

Since 2002

Al sinds 2002 steunt het Schretlen & co het werk van Habitat for Humanity Nederland. Jaar na jaar en bouwreis na bouwreis! Vele gezinnen over de hele wereld konden daardoor een nieuw leven beginnen. De eerste bouwreiservaring van het bedrijf dateert al uit 2002. Daarna is de samenwerking eigenlijk alleen maar hechter geworden. In de afgelopen tien jaar zijn er al 13 teams van Schretlen & Co de wereld over gereisd om mee te bouwen met Habitat.

Schretlen & Co is een vermogensbank die richt op zowel particulieren als op instellingen. Het bedrijf werd opgericht in 1911 en is sinds 1965 onderdeel geworden van de Rabobank groep.

Geïnteresseerd?

Ook samen met je bedrijf op bouwreis met Habitat? Het is ‘A life changing experience’ – je gaat met je personeel, klanten of andere relaties letterlijk meebouwen aan een Habitat project in een land naar keuze. Ervaring is niet vereist, voor iedereen is een geschikte klus. Je bouwt samen met lokale vakmensen en toekomstige huiseigenaren en maakt een week lang deel uit van de gemeenschap.

Onze bouwreisexpert Karin Nas vertelt je alles over de mogelijkheden. Je kunt haar bereiken via bouwreizen@Habitat.nl of 020-8002970.

gerbert Schretlen & Co bouwt mee aan Habitat Nederland
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

×