Het gevoel van thuiskomen. Geef het door!

Ons thuis is niet van baksteen. Thuis is een plek waar we tot rust komen, waar we geborgenheid en liefde voelen, waar we bouwen aan onze herinneringen. Dat gevoel, dat kunnen we doorgeven door samen een huis te bouwen voor een ander.

Bouw met eigen handen een nieuw (t)huis
Wil je zelf meehelpen bouwen aan een Habitathuis? Ga dan mee op bouwreis.

In november 2020 gaat Carlos Platier Luna op Expeditie naar Nepal
Een bijzonder en sportief avontuur waarbij we een meerdaagse hike maken langs de rand van de Himalaya en meebouwen aan een veilig huis. En jij kunt mee!
Wil jij met Carlos op Expeditie in 2020? Klik onderstaande button!

Voor onderstaande bouwreizen kun je je nu meteen inschrijven
Een enkele keer per jaar hebben wij een bouwreis waarvoor iedereen vanaf 16 jaar en ouder zich individueel kan inschrijven. Dat is op dit moment ook het geval:

Wat ga je doen?
Een week lang bouw je samen met je team, de lokale bouwvakkers en de toekomstige bewoners aan hun nieuwe huis. Graven, sjouwen, timmeren, metselen, bamboevlechten: of je nu handig bent of niet, er is voor iedereen iets te doen.

Wat maak je mee?
Je bent letterlijk onderdeel van de gemeenschap. Je dompelt je onder in het dagelijks leven van de gemeenschap, maakt contact met de bewoners, speelt met de kinderen en werkt nauw samen met de bouwvakkers. En dat allemaal op plekken waar je als gewone toerist niet zo snel komt.

Wat levert het op?
Vieze handen, pijnlijke spieren, grote voldoening. Oftewel: een geweldige belevenis die je een leven lang bijblijft. Voor sommigen live-changing, voor anderen gezond relativerend. Maar ook de bewoners van de gemeenschap maken bijzondere dingen mee. Denk je eens in hoe het voor hen is dat mensen van de andere kant van de wereld komen meebouwen aan een betere toekomst voor hun familie! De ontroering, het respect en de band die je opbouwt – een bouwreis is een unieke ervaring.

Praktische informatie en sponsors werven
Habitat begeleidt je reis, waarin ook tijd is voor culturele uitwisseling en een uitstapje. Je betaalt de reis- en verblijfkosten van je reis en steunt daarnaast het werk van Habitat met een donatie.
Via jouw eigen actiepagina op www.bouwmee.Habitat.nl kun je iedereen informeren over je activiteiten en natuurlijk je vrienden, familie en collega’s vragen een steentje bij te dragen. Meer informatie over de sponsors werven voor je bouwreis vind je hier

Meer weten over bouwreizen met Habitat?
Klik hier voor onze bouwreizen pagina

×