Tulp Hypotheken draagt bij aan 36 huizen voor Habitat for Humanity

17 februari 2020

Tulp Hypotheken draagt bij aan 36 huizen voor Habitat for Humanity

Utrecht, 17 februari 2020 – Voor elke hypotheek die is afgesloten, doneert Tulp Hypotheken een bedrag aan Habitat for Humanity. Tulp heeft inmiddels kunnen bijdragen aan het bouwen van 36 huizen door Habitat, voor mensen die het heel hard nodig hebben.

Paul Wessels: “Wij zijn blij dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan het goede werk van Habitat en hopen uiteraard nog veel meer te kunnen helpen. Wij vinden het belangrijk om naast hypotheken verder te kijken naar het leveren van een bijdrage aan de maatschappij.”

De samenwerking met Habitat voor Humanity is er al vanaf de start van Tulp. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid heeft Tulp onlangs ook een platform voor kunstenaars geïntroduceerd waarmee kunstenaars een extra mogelijkheid krijgen om kunstwerken te exposeren.

Habitat for Humanity geeft mensen een steun in de rug om zelfstandig een beter bestaan op te bouwen. Habitat gelooft dat een veilig en degelijk onderkomen hét middel is hiervoor. Daarom bouwt Habitat, samen met de nieuwe huiseigenaren, eenvoudige en betaalbare huizen. Habitat verstrekt hiervoor een lening zonder winstoogmerk die de eigenaren via een maandelijkse aflossing terugbetalen. Hiervan worden weer nieuwe huizen gebouwd. Zo kan Habitat steeds meer mensen ondersteunen om zelfstandig hun leefruimte te verbeteren.

Nieuwsbrief
Sluiten