Bouw online mee

Bouw online mee, zelf of met je organisatie aan een beter leven voor gezinnen in ontwikkelingslanden. Dat kan op bouwmee.Habitat.nl! Hier bieden wij particulieren en bedrijven de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier maatschappelijk betrokken te ondernemen.
Onderzoek toont aan dat werknemers zichtbaar trotser zijn op hun bedrijf als zij met hun collega’s actief samenwerken voor en met een goed doel. Het vergroot de betrokkenheid binnen het bedrijf; als werkgever meedoen en je gezamenlijk als bedrijf inzetten voor Habitat.

Wil je een steentje bijdragen ter ere van een speciale gelegenheid of met je organisatie een partnership aangaan met Habitat?

Je eigen bedrijfspagina
Met een bedrijfspagina kun je een actie starten voor Habitat en alle collega’s, relaties en leveranciers uitnodigen met jullie mee te bouwen. Ook kun je iedereen zo makkelijk op de hoogte houden van jullie actie.

Er zijn vele mogelijkheden. Wil je meer informatie over een samenwerking met Habitat en een eigen bedrijvenpagina op bouwmee.Habitat.nl? Neem dan contact met ons op via 020 – 800 29 70 of info@Habitat.nl. Wij lichten graag de mogelijkheden toe.

Direct een actie starten?
Een eenmalige actie starten zonder een bedrijfspagina kan natuurlijk ook: klik op de knop ‘Bouw mee!’ en maak je eigen actiepagina. Vertel waarom jouw organisatie met Habitat meebouwt en deel de pagina in je netwerk.

Samen bouwen we een beter leven

volg ons op social media

×