betrek je medewerkers

betrek je personeel bij Habitat en lever een belangrijke bijdrage aan ons werk met vele kleine donaties.

wervingsactie onder medewerkers
Start een wervingsactie onder je medewerkers. Onderzoek toont aan dat werknemers zichtbaar trotser zijn op hun bedrijf als zij met hun collega’s actief samenwerken voor, en met, een goed doel. Het vergroot de betrokkenheid binnen het bedrijf, zeker als je als werkgever meedoet en je gezamenlijk Habitat steunt. Habitat faciliteert je actie met een Teampagina op bouwmee.Habitat.nl.
(zie bijvoorbeeld de teampagina van Van der Heide Groep).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Habitat for Humanity

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

neem contact op met onze fondsenwervers

mail ons

payroll giving
Ook al is het maar één euro of 50 eurocent – als elke medewerker maandelijks een klein deel van zijn salaris doneert aan Habitat, lever je als bedrijf een belangrijke bijdrage aan ons werk. Zeker als je dit als werkgever stimuleert door het gedoneerde bedrag te verhogen of te verdubbelen. Dit kan heel eenvoudig, via de salarisadministratie. Deze gift is overigens aftrekbaar van de belasting.

Wij houden je via maandelijkse e-mail nieuwsbrieven en ons jaarverslag op de hoogte. Zo weet elke medewerker wat er dankzij jouw bedrijf wordt gedaan aan de huisvestingsproblemen van de allerarmsten op de wereld.

HEINEKEN International

HEINEKEN kwam na de tyfoon op de Filippijnen in november 2013 meteen in actie, riep wereldwijd haar medewerkers op een bijdrage te doen en verdubbelde alle…

×