ga op bouwreis met personeel of klanten

leef en werk een week met nieuwe huiseigenaren en ervaar wat jouw steun voor hen betekent.

‘A life changing experience’ – je gaat met je personeel, klanten of andere relaties letterlijk meebouwen aan een Habitat project in een land naar keuze. Ervaring is niet vereist, voor iedereen is een geschikte klus. Je bouwt samen met lokale vakmensen en toekomstige huiseigenaren en maakt een week lang deel uit van de gemeenschap.

Een reisbegeleider en de lokale Habitat organisatie begeleiden het bouwreisteam, dat bestaat uit minimaal 12 deelnemers. Om je ervaringen te delen met je directe omgeving krijgt elk team een eigen pagina op Bouwmee.nl. Naast de reiskosten, betaalt elke deelnemer een bedrag van € 2.000 als donatie.

Denk je eens in wat het voor de nieuwe huiseigenaren en hun families betekent dat mensen van de andere kant van de wereld komen meebouwen aan hun betere toekomst? Een mooiere, concretere manier om te ervaren wat het werk van Habitat voor mensen betekent, is er niet.

Het gaat niet alleen om het bouwen zelf, het gaat ook om de bijzondere belevenis die je samen met personeel en/of klanten deelt. Een unieke vorm van teambuilding, relatiebeheer en klantenbinding!

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

neem contact op met onze fondsenwervers

mail ons

Referenties

Directeur Wim van Ziel van riz bouw

Het zelf mee bouwen in verre ‘vreemde’ landen met de plaatselijke bouwvakkers is een geweldige ervaring. Ik adviseer iedereen ‘ga gewoon een keer op bouwreis’

Marco Harkes, directeur De Stiho Groep

“Onze betrokkenheid bij Habitat is onderdeel van ons merk geworden”

Gerbert Mos, directievoorzitter Rabo Schretlen

“Ontmoetingen kunnen heel verrijkend zijn. Vooral als ze buiten de gebaande paden plaatsvinden. Een bouwreis is daarvan een mooi voorbeeld”

×