projectdonatie

verbind je naam aan het Habitat project dat je het meest aanspreekt.

Verbind jouw bedrijfsnaam aan een Habitat project. Je ‘adopteert’ een project dat jou aanspreekt. Habitat houdt je persoonlijk op de hoogte van de voortgang. En als je wilt, kun je je Habitat project bezoeken en met eigen ogen zien waar je aan meebouwt.

Dankzij je donatie kunnen de huiseigenaren en hun gezinnen een nieuwe toekomst opbouwen. Een afgebakend project op maat is al mogelijk vanaf €50.000. Uiteraard is een kleinere financiële bijdrage ook welkom. Je kiest dan voor een lopend Habitat project dat bij je bedrijf past. Niet onbelangrijk: je donatie levert als eenmalige gift een fiscaal voordeel op.

Met je eigen Habitat project geef je concreet invulling aan je MVO-beleid: actieve samenwerking met Habitat zorgt voor enthousiast, gemotiveerd personeel. Daarnaast kun je de band met je relaties versterken door hen te betrekken bij je project. Dit biedt unieke kansen voor klantenbinding.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Habitat for Humanity

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

neem contact op met onze fondsenwervers

mail ons

referenties

Stichting op Eigen Wieken steunt Bamboeproject in Nepal

“Wij zetten ons in voor verbetering van de woonomstandigheden van de zwakkeren in de samenleving, waar ook ter wereld”, vertelt voorzitter Simon van Keulen. “We hebben Habitat uitgekozen omdat hun doelstelling zo dicht bij de onze komt.”

×