sponsoring

mag Habitat gebruik maken van jouw producten of diensten? Sponsor ons in natura

Alle hulp is welkom. Ook sponsoring in natura. Misschien ben je bereid eigen producten beschikbaar te stellen voor een bouwreis van Habitat, zoals gereedschap, EHBO-sets, kleding of rugzakken? Mag Habitat eens gebruik maken van één van je locaties voor een evenement? Of bied je onze medewerkers de mogelijkheid bij je een cursus te volgen?

Door ons te steunen met producten die je bedrijf levert, bewijs je ons een grote dienst met een voor jou relatief kleine inspanning. Dat geldt zowel voor materialen voor Habitat activiteiten als geleverde diensten voor onze organisatie.
Want Habitat Nederland streeft ernaar de kosten en overhead zo laag mogelijk te houden, zodat er meer geld overblijft voor het doel: huizen bouwen met en voor families elders in de wereld die dat hard nodig hebben.

Zo zijn wij op dit moment op zoek naar sponsors voor onder andere:

  • locaties (centraal gelegen in Nederland) voor het organiseren van bijeenkomsten

Op welke manier je ons sponsort, bepaal je natuurlijk zelf. Heb je een suggestie voor sponsoring met jouw product of dienst? Wij waarderen het zeer. En vanuit Habitat mag je op PR voor je bedrijf rekenen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Habitat for Humanity

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

neem contact op met onze fondsenwervers

mail ons

referenties

Human Office doneert kantoorinrichting

In 2020 verhuisde Habitat Nederland naar een nieuw kantoor. Human Office doneerde een ‘refurbished’ kantoorinrichting.

Pijnenburg Bouw sponsort Habitat

Sinds 2002 doneert Pijnenburg troffels, hamers en waterpassen voor alle bouwreizen van Habitat Nederland.

Productsponsoring door Van den IJssel…

Berry van den IJssel, directeur Van den IJssel Bedrijfskleding: Samenwerken met Habitat draagt bij aan de klantenbinding en het levert naamsbekendheid op

Randstad Bouw

John Sulzle, principal rayonmanager: ‘De ondersteuning van Habitat is een prima aanvulling op het MVO-gezicht van Randstad Bouw’

Roland de Bruijn, trainer/coach

Op naar een nog mooiere toekomst! Toen Habitat mij in 2008 vroeg mee te denken over de verdere professionalisering van de reisbegeleiders was ik direct…

Gratis kaartjes versturen via Kaartje2go

Om alle vrijwilligers te kunnen bedanken voor hun inzet of bijzondere prestaties , mag Habitat for Humanity bij ons kosteloos kaartjes maken.

×