Vrienden van Habitat voor Cambodja

samen bouwen we een beter leven

De “Vrienden van Habitat” is een exclusieve groep mensen die vijf jaar lang een concreet project van Habitat ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 1.000. Het is een besloten groep; Vrienden worden door de andere Vrienden of door Habitat persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen.

Vriend worden is voor mensen die echt concreet willen bijdragen. Je wordt nauw betrokken bij het project en volgt de voortgang met rapportages uit het veld. Zo zie je welke resultaten er geboekt zijn dankzij jouw bijdrage en welke uitdagingen er zijn.

Word Vriend
Meld je aan door het deelnameformulier en de overeenkomst voor periodieke schenking in te vullen. Zo is je donatie volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting en krijg je – afhankelijk van je belastingschaal – tot 49,5 % terug van de fiscus.
Lees meer over periodiek schenken en de voordelen voor jou als donateur

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

neem contact op met onze fondsenwervers

mail ons

Nieuw huis, nieuwe toekomst in Cambodja
Met de Vrienden van Habitat ga je vijf jaar lang een Habitatproject in Cambodja ondersteunen. In dit Aziatische land, dat jarenlang door burgeroorlog en terreur is verscheurd, leven veel gezinnen in extreme armoede. Ze hebben geen fatsoenlijk dak boven hun hoofd en leven in krotten zonder sanitaire voorzieningen.

Een stevig huis, een fatsoenlijk toilet en schoon drinkwater bieden de arme bevolking van Cambodja het fundament voor een beter leven. Met de Vrienden van Habitat geef je gezinnen in dit kwetsbare land een steuntje in de rug waarna zij zelfstandig verder kunnen bouwen aan een hoopvolle toekomst voor zichzelf en voor hun kinderen.

Samen bouwen
Jaarlijks kom je samen met Habitat en de andere Vrienden om van gedachten te wisselen en meer te horen over de vorderingen van jullie project. Tevens ben je van harte welkom bij andere Habitat evenementen zoals de nieuwjaarsborrel en ons benefietfestival ‘uit je dak voor een dak’.

Letterlijk meebouwen aan jullie eigen project kan ook. In het tweede jaar is er een speciale Vrienden-bouwreis waarvoor je als Vriend alleen je reiskosten betaalt. Zo maak je op een unieke manier kennis met jouw project, ontmoet je de Habitat collega’s in Cambodja, bouw je zij aan zij met de gezinnen die jij ondersteunt en ervaar je zelf de ongekende waarde die jouw bijdrage voor hen heeft!

×