We Build 4 You start actie voor waterkiosk in Zambia

We Build 4 You start actie voor waterkiosk in Zambia

In september 2020 startte We Build 4 You hun actie voor Habitat. Deze bouwkundig experts met affiniteit voor bouwen in Nederland doneren een deel van hun bedrijfswinst zodat zij die het hard nodig hebben niet alleen een dak boven hun hoofd krijgen, maar ook veilig drinkwater.

Sven Teeuwen, We Build 4 You: “ Een onderwerp dat in de maatschappij steeds meer aandacht krijgt is “gelijkheid”. Helaas is dit nog niet zo als gekeken wordt naar de verdeeldheid in de wereld. Wij willen allemaal een dak boven ons hoofd, voedsel, water en een veilig gevoel. Omdat dit niet vanzelfsprekend is draagt We Build 4 You een steentje, plankje, hamertje, waterputje bij aan het werk van Habitat, zodat ook zij die het minder hebben volgens een waardige standaard kunnen leven. Ons doel is nu een samenleving in Zambia te voorzien van een waterpomp.”

Meer informatie over We Build 4 You

Habitat is heel blij met de steun van We Build 4 You
Met deze actie kunnen we straks weer een nieuwe watervoorziening bouwen in Zambia. Habitat bouwt in Zambia watervoorzieningen op zonne-energie om de bewoners in Mapepe te wapenen tegen een uitbraak van Covid-19 en andere infectieziektes. Een solar waterpomp kan dagelijks duizend mensen voorzien van veilig water.

Nieuwsbrief
Sluiten