Habitat for Humanity - Samen bouwen we een beter leven
Menu
maak kennis met de gezinnen

maak kennis met de gezinnen

De laatste maanden van 2016 hebben wij donaties geworven om 10 huizen te bouwen voor gezinnen in Cambodja. Inmiddels zijn dankzij jullie donaties alle 10 de huizen afgebouwd. Maak kennis met de families en zie hoe het ze vergaat.

alles over de bouw

alles over de bouw

Met #wish2build hebben we eind 2016 € 15.000 opgehaald via crowdfunding om 10 huizen te bouwen in Cambodja. Lees meer over de bouw van deze huizen.

Bekijk al onze campagnes

Bekijk al onze campagnes

Habitat ziet mensen in ontwikkelingslanden als zelfstandige mensen die – met een steuntje in de rug – heel goed in staat zijn om een eigen toekomst op te bouwen. Met een veilig thuis als basis. Habitat wil hen die steun bieden, samen met jou!

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Bij Habitat vinden wij dat huisvesting een basisrecht is. We hebben al bijna 10 miljoen mensen geholpen aan een veilig huis en wij bouwen door. Bouw je mee?

Alle campagnes

Project Oeganda
  • Actuele stand €0
  • 0%
  • Donateurs €20.000
Steun de kinderen in Oeganda. Bijna de helft van alle gezinnen in Oeganda heeft wel een weeskind uit de familie in huis. Habitat Nederland start nu een speciaal project dat 30 weeskinderen in verschillende ...
Doel gehaald
#wish2build Cambodja
  • Actuele stand €15.515
  • 103%
  • Donateurs €15.000
Deze campagne is (succesvol!) afgesloten. In Cambodja leven veel gezinnen in extreme armoede zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd, onveilig en ongezond. Met #wish2build Cambodja kwamen wij eind 2016 in actie voor 10 gezinnen die tot ...
×
Top
  OP