Habitat for Humanity - Help ons voor het einde van het jaar 10 huizen bouwen in Cambodja!
Menu
maak kennis met de gezinnen

maak kennis met de gezinnen

We hebben alle 10 de huizen afgebouwd. Afgelopen week is het huis van Pat en Moa afgebouwd, beide hebben heel hard meegewerkt aan de realisatie van hun droom: een eigen huis! Inmiddels is er voldoende geld opgehaald om ook te starten met de bouw voor het gezin van Sophat. Maak kennis met de families en zie hoe het ze vergaat.

doe mee met de actie

doe mee met de actie

Jij kunt hun levens veranderen! Help mee om vóór het einde van het jaar 10 huizen te bouwen. Kom samen met vrienden of collega’s in actie of draag direct online een steentje bij. Ontdek hoe je mee kunt doen!
.

volg de bouw

volg de bouw

Met #wish2build willen we vóór het einde van het jaar € 15.000 crowdfunden om 10 huizen te bouwen. Zodra er voldoende donaties zijn gedaan, starten we met de bouw. Volg de voortgang op de bouw!

Onze campagnes

doel gehaald
  • Actuele stand €15.515
  • 103%
  • Donateurs 239
#wish2build Cambodja
Help ons vóór het einde van het jaar 10 huizen bouwen in Cambodja! In Cambodja leven veel gezinnen in extreme armoede en onveiligheid. Zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd. Voor 10 gezinnen die onder deze erbarmelijke ...

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Bij Habitat vinden wij dat huisvesting een basisrecht is. We hebben al bijna 10 miljoen mensen geholpen aan een veilig huis en wij bouwen door. Bouw je mee?

×
  OP