Habitat for Humanity - Samen bouwen we een beter leven
Menu
maak kennis met het leven in India

maak kennis met het leven in India

Yamuna en haar man wonen in een vervallen onderkomen. Vooral tijdens de regentijd is het er zo benauwd dat ze er eigenlijk niet binnen kunnen zijn. Een voorbeeld van een van 77 gezinnen waarvoor wij in actie komen. Lees hun verhaal en leer ze kennen.

updates #wish2build India

updates #wish2build India

Met #wish2build willen we vóór het einde van het jaar € 20.000 crowdfunden om 77 gezinnen in India te helpen. Zodra er voldoende donaties zijn gedaan, starten we met de bouw. Volg de voortgang op de bouw!

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Bij Habitat vinden wij dat huisvesting een basisrecht is. We hebben al bijna 10 miljoen mensen geholpen aan een veilig huis en wij bouwen door. Bouw je mee?

Alle campagnes

#wish2build India
  • Actuele stand €16.962,45
  • 85%
  • Donateurs €20.000,00
In India leven veel gezinnen in extreme armoede en onveiligheid, zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd. De helft van de bevolking heeft er geen toegang tot sanitaire voorzieningen en doet noodgedwongen zijn behoefte in ...
Doel gehaald
#wish2build Cambodja
  • Actuele stand €15.515,00
  • 100%
  • Donateurs €15.000,00
Deze campagne is (succesvol!) afgesloten. In Cambodja leven veel gezinnen in extreme armoede zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd, onveilig en ongezond. Met #wish2build Cambodja kwamen wij eind 2016 in actie voor 10 gezinnen die tot ...
×
Top
  OP