Live Online Crowdfunding Event Habitat Nederland

Op 15 december organiseerde Habitat Nederland voor het eerst een live online crowdfunding event. In dit anderhalf uur durende event schakelden wij naar Nepal, Zambia en Oeganda waar onze collega’s ter plaatse vertelden over Habitats werk in hun land. Onze ambassadeurs Buddy Vedder en Marlayne Sahupala presenteerden de avond deelnemers konden via de chat live meepraten en vragen stellen aan de experts.

Het was een prachtige avond!

Al jullie hartverwarmende reacties, de verbondenheid met iedereen en al die energie, wat voelde het goed om weer even met jullie samen te zijn. Met recht een prachtige afsluiting van een raar jaar! Samen hebben we het grandioze bedrag van € 93.672 bij elkaar gebracht – een hartverwarmend resultaat en het bewijs dat je samen meer bereikt! En de teller loopt nog!

Dank aan alle sprekers, presentatoren en sponsors

Speciale dank aan Paul, Selina en Brendah voor jullie gepassioneerde, inspirerende en emotionele verhalen en voor jullie mooie werk.
En uiteraard ook een groot dankjewel voor onze presentatoren van de avond: Marlayne Sahupala en Buddy Vedder. Dankzij jullie energie en hart voor Habitat wisten jullie mensen te raken op deze prachtige avond!
Een speciaal bedankje voor Roland de Bruijn die onze collega’s heeft voorbereid op hun pitches, met een top resultaat, dat zag je! Uiteraard zijn wij heel blij met onze verdubbelaars Van Dillen, Allianz, Legian, APPM, Finance Factor, riz bouw en Talent&Pro, dankzij hun steun werd elke euro twee keer zoveel waard! Ook onze projectambassadeurs Marcel, Harry en Lenneke willen we bedanken voor hun mooie oproep en steun en tot slot een bedankje aan BroerZ die deze prachtige avond perfect voor ons in beeld heeft gebracht.

Project 1: Water voor Zambia

Paul Chishimba neemt je mee naar Zambia, waar veilig drinkwater schaars, maar broodnodig is, zeker in tijden van corona. Daarom bouwt Habitat waterpompen op zonne-energie. Heel belangrijk voor de gezondheid van de mensen die in afgelegen gebieden leven.

Alle donaties worden verdubbeld door Van Dillen Bouwgroep en Allianz.

Project 2: Een beter leven voor Dalit-families in Nepal

Selina Chan van Habitat Nepal vertelt over het leven van Dalit-families. Zij leefden onder vreselijke omstandigheden, maar dankzij steun van Habitat kunnen ze met een veilig huis nu zelf verder bouwen aan een beter leven.

APPM, Finance Factor en Talent&Pro zorgen er samen voor dat jullie donaties verdubbeld worden.

Project 3: Een huis en een opleiding voor jongeren in Oeganda

In Oeganda bouwt Habitat niet alleen huizen: wij bieden jongeren ook een vakopleiding, zodat zij als timmerman of kleermaakster aan de slag kunnen. Met een huis en een inkomen hebben deze kwetsbare mensen nu de basis om zelfredzaam te worden. Maak kennis met deze jongeren tijdens het verhaal van Brendah Luyiga.

Een prachtige bijdrage van riz bouw zorgt voor een verdubbeling van jouw donatie aan ons project in Oeganda.

Nieuwsbrief
Sluiten