Steun met je bedrijf

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders het steeds belangrijker vinden dat bedrijven aan MVO doen. En dat geldt niet alleen voor de consumenten: Ander onderzoek toont aan dat werknemers zichtbaar trotser zijn op hun bedrijf als zij met hun collega’s actief samenwerken voor en met een goed doel. Het vergroot de betrokkenheid en de productiviteit binnen je bedrijf, zeker als je als werkgever meedoet en je gezamenlijk Habitat steunt.
Wil je een steentje bijdragen ter ere van een speciale gelegenheid of met je organisatie een partnership aangaan met Habitat? Er is altijd wel een manier om Habitat te steunen, die ook goed bij jouw organisatie past.

Zo kun je bijvoorbeeld een de opbrengst van je jubileumactie doneren voor een specifiek Habitat project. Je kunt producten beschikbaar stellen of samen een online sponsoractie starten.

Je investeert daarmee niet alleen in je medewerkers en relaties, je investeert in een betere wereld. Een wereld waarin ook de allerarmsten in een veilig, degelijk huis kunnen leven. Zodat ook zij kunnen bouwen aan hun eigen toekomst.

Meer weten over de mogelijkheden?

Dennis Strik, onze corporate fondsenwerver, staat u graag te woord:

E d.strik@Habitat.nl
T 020 800 2970
M 06 – 19 69 24 27

Wat kun je voor Habitat doen met je bedrijf?

Cause related marketing
Zichtbare steun is goed voor je imago; link jouw merk aan Habitat. Je steunt Habitat met een bijdrage per product en je merk profiteert daarvan. Consumenten hebben een voorkeur voor producten die gekoppeld zijn aan een goed doel. Zeker als er een duidelijke link is tussen je producten of diensten en het werk van Habitat. Voor jou biedt dat nieuwe mogelijkheden voor acties, PR en relatiebeheer. Voor Habitat betekent dit meer naamsbekendheid en grotere bewustwording voor het wereldwijde huisvestingsprobleem.

Sponsoring in natura
Door ons te steunen met producten die je bedrijf levert, bewijs je ons een grote dienst. Habitat Nederland streeft ernaar de kosten en overhead zo laag mogelijk te houden. Alle hulp is welkom. Ook sponsoring in natura. Misschien ben je bereid eigen producten beschikbaar te stellen voor een bouwreis van Habitat, zoals gereedschap, EHBO-sets, kleding of rugzakken? Mag Habitat eens gebruik maken van één van je locaties voor een evenement? Of bied je onze medewerkers de mogelijkheid bij je een cursus te volgen? WakaWaka en Habitat brengen samen licht op zonne-energie in Habitat huizen

Bouw online Mee
Bouw samen met personeel en relaties; met elke online donatie bouw je mee aan een beter leven. Lees verder

Ga mee op bouwreis
Leef en werk een week met nieuwe huiseigenaren en ervaar wat jouw steun voor hen betekent. Lees verder

Payroll Giving
Ook al is het maar één euro of 50 eurocent – als elke medewerker maandelijks een klein deel van zijn salaris doneert aan Habitat, lever je als bedrijf een belangrijke bijdrage aan ons werk. Zeker als je dit als werkgever stimuleert door het gedoneerde bedrag te verhogen of te verdubbelen. Dit kan heel eenvoudig, via de salarisadministratie. Deze gift is overigens aftrekbaar van de belasting. Wij houden je via maandelijkse e-mail nieuwsbrieven en ons jaarverslag op de hoogte. Zo weet elke medewerker wat er dankzij jouw bedrijf wordt gedaan aan de huisvestingsproblemen van de allerarmsten op de wereld.

Project donatie
Verbind jouw bedrijfsnaam aan een Habitat project. Je ‘adopteert’ een project dat jou aanspreekt. Habitat houdt je persoonlijk op de hoogte van de voortgang. Dankzij je donatie kunnen de huiseigenaren en hun gezinnen een nieuwe toekomst opbouwen. Een afgebakend project op maat is al mogelijk vanaf €50.000. Uiteraard is een kleinere financiële bijdrage ook welkom. Je kiest dan voor een lopend Habitat project dat bij je bedrijf past. Niet onbelangrijk: je donatie levert als eenmalige gift een fiscaal voordeel op.
Een actieve samenwerking met Habitat zorgt voor enthousiast, gemotiveerd personeel. Daarnaast kun je de band met je relaties versterken door hen te betrekken bij je project. Dit biedt unieke kansen voor klantenbinding.

Kom in actie
Meedoen aan een evenement als deelnemer of bijdragen als sponsor van Habitat geeft nog meer… Lees verder

Deze bedrijven gingen je voor

Nieuwsbrief
Sluiten