Steun ons met een grote gift

Bouwt u mee aan een wereld waarin iedereen een veilig huis heeft?

Overweegt u een bijzonder gebaar te maken door € 5.000,- of meer te investeren (in een keer of middels een periodieke schenking verspreid over meerdere jaren*)?
Onze manager Fondsenwerving Mette Pronk bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn die passen bij uw wensen. Zo kunt u een project of een specifiek thema steunen: duurzaam bouwen, focus op schoon water of bijvoorbeeld ontwikkeling van jongeren. Dankzij uw donatie kunnen de huiseigenaren en hun gezinnen een nieuwe toekomst opbouwen.

Een eigen, afgebakend project op maat is al mogelijk vanaf € 50.000. Uiteraard is een kleinere financiële bijdrage ook welkom. U kiest dan voor een lopend Habitat project dat bij u past.

Wij betrekken bijzondere giftgevers op verschillende manieren bij het project dat zij steunen. Zo ontvangt u naast een feitelijke rapportage ook foto’s en persoonlijke verhalen van de kinderen en/of medewerkers uit het veld. Projectbezoeken stimuleren wij zo min mogelijk: uit duurzaamheidsoverwegingen en om de lokale organisatie te ontlasten.

De voordelen voor u op een rij:

  • Een vast contactpersoon; persoonlijk en betrokken
  • Transparantie over de besteding van uw steun
  • Updates over de behaalde resultaten.

Meer weten over de mogelijkheden?
Mette Pronk, manager fondsenwerving en projecten, staat u graag te woord:
E m.pronk@Habitat.nl
T 020 800 2970
M 06 3013 7987

 

Heino & Sjoukje Jager: Geef een jongere toekomstperspectief en de wereld wordt een stukje beter.

“De welvaart is helaas niet goed verdeeld over de wereld en als wij daar wat aan kunnen veranderen dan kunnen we de slogan “elke druppel is het begin van een grote golf” in de praktijk brengen. Habitat geeft mensen een steun in de rug met een huis als basis. We hebben met eigen ogen kunnen zien dat dat werkt. Daarom steunen we Habitat al jaren en willen dat ook blijven doen, omdat continuïteit in dit soort programma’s heel belangrijk is.

We hebben tijdens onze bouwreizen kunnen zien wat het met mensen doet als zij vanuit een veilig huis hun leven kunnen opbouwen. Voor jongeren is dit veilige huis nog maar het begin: het leren van een beroep biedt hen de nodige vaardigheden om zelf aan hun toekomst te bouwen. Daarom spreek het project in Oeganda ons zo aan: Geef een jongere toekomstperspectief  en de wereld wordt een stukje beter.”

*Belastingvoordeel bij een (grote) gift
Habitat heeft het ANBI keurmerk. Daarom zijn giften aan ons aftrekbaar van uw aangifte inkomstenbelasting.
U kunt op verschillende manieren profiteren van dit belastingvoordeel:
Periodieke schenkingsovereenkomst; voor periodieke giften met een looptijd van minimaal 5 jaar.

Nieuwsbrief
Sluiten