Ga mee op bouwreis

Bouw met eigen handen een nieuw (t)huis

Wil je zelf meehelpen bouwen aan een Habitathuis? Ga dan mee op bouwreis.

Wat ga je doen?

Een week lang bouw je samen met je team, de lokale bouwvakkers en de toekomstige bewoners aan hun nieuwe huis. Graven, sjouwen, timmeren, metselen: of je nu handig bent of niet, er is voor iedereen iets te doen.

Wat maak je mee?

Je bent letterlijk onderdeel van de gemeenschap. Je dompelt je onder in het dagelijks leven van de gemeenschap en maakt contact met de bewoners. Ook speel je met de kinderen en werkt nauw samen met de bouwvakkers. En dat allemaal op plekken waar je als gewone toerist niet zo snel komt.

Wat levert het op?

Vieze handen, pijnlijke spieren, grote voldoening. Oftewel: een geweldige belevenis die je een leven lang bijblijft. Voor sommigen live-changing, voor anderen gezond relativerend. Maar ook de bewoners van de gemeenschap maken bijzondere dingen mee. Denk je eens in hoe het voor hen is dat mensen van de andere kant van de wereld komen meebouwen aan een betere toekomst voor hun familie! De ontroering, het respect en de band die je opbouwt – een bouwreis is een unieke ervaring.

Praktische informatie

Habitat begeleidt je reis, waarin ook tijd is voor culturele uitwisseling en een uitstapje. Je betaalt de reis- en verblijfkosten van je reis en steunt daarnaast het werk van Habitat met een donatie van € 1.500 per persoon.

Via jouw eigen actiepagina op www.bouwmee.Habitat.nl kun je iedereen informeren over je activiteiten en natuurlijk je vrienden, familie en collega’s vragen een steentje bij te dragen.
Meer informatie over de sponsors werven voor je bouwreis vind je hier >>

Inschrijven als groep of individueel

Normaal gesproken organiseert Habitat bouwreizen voor bestaande groepen vanaf 12 personen. Je kunt zelf een groep samenstellen. Een enkele keer per jaar hebben wij een reis waarvoor iedereen vanaf 16 jaar en ouder zich individueel kan inschrijven. Op dit moment is dat  niet het geval.

Geïnteresseerd?

Onze bouwreisexpert Karin Nas vertelt je alles over de mogelijkheden. Je kunt haar bereiken via bouwreizen@Habitat.nl of 020-8002970.

Je kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je met je bedrijf op bouwreis?

Klik hier voor meer informatie.

Mensen die je voorgingen

Nieuwsbrief
Sluiten