ga op bouwreis

ervaar wat jouw steun betekent voor de gemeenschap

Met je familie, vrienden of vereniging op reis met Habitat? Of met je bedrijf? Het kan allemaal. Een week lang maak je deel uit van de gemeenschap en bouw je mee met de toekomstige huiseigenaren en lokale vakmensen. Ervaring is niet vereist, voor iedereen is er een geschikte klus. Habitat begeleidt je reis, waarin ook tijd is voor culturele uitwisseling en een uitstapje.

Je betaalt de reis- en verblijfkosten van je reis en steunt daarnaast het werk van Habitat met een donatie van € 650 per persoon. Veel bouwreizigers laten zich hiervoor sponsoren met de ‘Bouw Mee Sponsortool’: via je eigen pagina op bouwmee.nl kun je bijvoorbeeld vrienden, familie en collega’s vragen een steentje bij te dragen. Meer informatie over de sponsortool staat op Bouwmee.nl/sponsortool

Het gaat niet alleen om het bouwen zelf, het gaat ook om de unieke belevenis die je deelt met je team én met de nieuwe huiseigenaren. Denk je eens in hoe het voor hen is dat mensen van de andere kant van de wereld komen meebouwen aan een betere toekomst voor hun familie! De ontroering, het respect en de band die je opbouwt – een bouwreis is een unieke ervaring.

Inschrijven als groep of individueel
Normaal gesproken organiseert Habitat bouwreizen voor bestaande groepen vanaf 12 personen. Een enkele keer per jaar hebben wij een bouwreis waarvoor iedereen vanaf 16 jaar en ouder zich individueel kan inschrijven.

Op dit moment staan de volgende 2 bouwreizen open voor individuele inschrijving:

alles over Habitat bouwreizen

Ga naar Bouwmee.nl

volg ons op social media

mensen die je voorgingen

×