kom in actie

meedoen aan een evenement als deelnemer of bijdragen als sponsor van Habitat geeft nog meer positieve energie!

De mensen van Habitat werken hard om vele miljoenen families een degelijk huis te kunnen bieden; een solide dak boven hun hoofd, stevige muren en schoon drinkwater. Daar zijn veel inspanningen voor nodig. Daarom vragen wij iedereen een steentje bij te dragen.

Doe mee aan een Habitat evenement of word Habitat sponsor bij een ander evenement. Werf bijvoorbeeld donaties voor je deelname aan een hardloopwedstrijd, fiets- of wandeltocht. Op bouwmee.nl krijg je een eigen pagina waarmee jij je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij je evenement.

Zelf een actie starten mag natuurlijk ook. Of het nou koekverkoop op Koningsdag is, of een inzameling tijdens een voetbaltoernooi of familiefeest – elke bijdrage is van harte welkom. Misschien wil de school van je kinderen een sponsoractie starten? Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met materialen.
Als sponsor zorg je er bovendien voor dat nog meer mensen horen over het werk van Habitat. Zo kunnen wij samen nog meer families een thuis en een toekomst bieden.

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

bekijk alle acties op bouwmee.nl

ga naar bouwmee.nl

Habitat Evenementen in 2017

Habitat Nederland organiseert in 2017 de volgende evenementen:

 • golftoernooi 2017: 20 juni
  de vijfde editie van het Habitat golftoernooi is op dinsdag 20 juni 2017 op Golf – en Businessclub de Scherpenbergh te Apeldoorn. Het 18-holes golfevent biedt je een ontspannen dag golfen in een prachtige ambiance. Klik hier voor een impressie van het golftoernooi in 2016
 • Dam-tot-Damloop: 17 september 2017
  Op 17 september 2017 lopen we voor de 6e keer met een team hardlopers mee met het grootste hardloopevenement van Nederland: de Dam-tot-Damloop! Met het sponsorgeld van het Damloop team gaan we dit jaar een project ondersteunen van Habitat in Oeganda. Loop jij mee?
   Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor het Damloop team
 • tweede Habitat festival ‘Uit je Dak’: 23 september 2017
  na de succesvolle eerste editie in 2016 organiseert Habitat ook komend jaar weer een festival in Openluchttheater Cabrio in Soest. Noteer de datum alvast! Nadere informatie volgt.
  Klik hier voor een impressie van het festival in 2016

Eerdere acties voor Habitat

 • vierde Habitat Damloop team
  18 september 2016: voor de 4e keer alweer liep er een Habitat Damloop team mee aan het grootste hardloopevent van Europa. De totale opbrengst dit jaar: € 8.100 ! Lees meer over dit Damloop team >>
 • Habitat Festival ‘Uit je Dak
  Op 21 mei 2016 was het eerste Habitat festival in het Openluchttheather Cabrio in Soest. Lees meer >>
 • derde Habitat Damloop team
  20 september 2015 liep er voor de derde keer een Habitat Team mee met de Dam-tot-Damloop. Samen haalden alle lopers en sponsors € 8.400 Lees meer >>
 • eerste Habitat Golftoernooi
  Het eerste Habitat Golftoernooi was op 4 juni 2013 op Golf- en Businessclub De Scherpenbergh in Apeldoorn. Lees meer >>

“Het was een eer onderdeel te zijn van zo’n fantastisch team met een ongelooflijk top doel!”
Willeke van den Boomgaard – loper in het Damloop team 2012

“Ik heb genoten. Het was een belevenis en voelde heel bijzonder om dit keer eens niet voor jezelf te lopen, maar voor een goed doel!”
Maret den Houting – Damloper 2015

 

×