kom in actie: doe mee aan een evenement of start je online sponsoractie

meedoen aan een evenement, zelf een (online) sponsoractie starten of bijdragen als sponsor van Habitat geeft nog meer positieve energie!

De mensen van Habitat werken hard om vele miljoenen families een degelijk huis te kunnen bieden; een solide dak boven hun hoofd, stevige muren en schoon drinkwater. Daar zijn veel inspanningen voor nodig. Daarom vragen wij iedereen een steentje bij te dragen.

Doe mee aan een Habitat evenement of word Habitat sponsor bij een ander evenement. Werf bijvoorbeeld donaties voor je deelname aan een hardloop- , fiets- of wandeltocht. Zelf een actie starten mag natuurlijk ook. Of het nou koekverkoop op Koningsdag is, of een inzameling tijdens een familiefeest – elke bijdrage is van harte welkom. Misschien wil de school van je kinderen een sponsoractie starten? Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met materialen.

Online sponsorpagina
Start je eigen actie op bouwmee.Habitat.nl, dan krijg je je eigen sponsorpagina waarmee jij je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij je actie kunt betrekken. Zo zorg je er bovendien voor dat nog meer mensen horen over het werk van Habitat. Zo kunnen wij samen nog meer families een thuis en een toekomst bieden.

Habitat Evenementen in 2022

 • Dam-tot-Damloop 2022
  Habitat doet in 2022 voor de 8e keer mee aan de Dam-tot-Damloop.
  Editie 2021 is helaas vanwege de coronamaatregelen gecanceld door de Damloop organisatie, maar tickets blijven beschikbaar voor 2022. Lees meer over de Damloop met Habitat >>
 • Expeditie Habitat (on hold)
  Habitat Nederland organiseert voor de 1e keer Expeditie Habitat – een bijzonder en sportief avontuur waarbij je een meerdaagse hike maakt langs de rand van de Himalaya en meebouwt aan een veilig huis.
  Lees meer over Expeditie Habitat >>

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

alle bouwreisteams op bouwmee.Habitat.nl

zoek bouwreisteams

Afgelopen evenementen van Habitat Nederland

 • Golftoernooi: 12 juli 2021
  De 8e editie van het Habitat golftoernooi was op een bijzondere locatie: The Duke, een ‘Members Only’ Business & Golf Club. The Duke Club stelt één van de meest exclusieve golfbanen in Nederland beschikbaar voor ons unieke golfevenement. Het was een compleet verzorgde dag: golfen en gastronomisch genieten, afgesloten met een veiling.
  Lees meer over het Habitat Golftoernooi 2021 >>
 • Online Crowdfunding Event: 15 december 2020
  Tijdens dit online event hoorde je in 1,5 uur over 3 mooie Habitat projecten in Nepal, Zambia en Oeganda.  Via een chatfunctie kon je vragen stellen en je donatie toezeggen. Het event werd gepresenteerd door Habitatambassadeurs Marlayne Sahupala en Buddy Vedder. In totaal werd ruim € 100.000 opgehaald voor de 3 projecten. Lees meer over ons eerste Online Crowdfunding Event >>
 • Dam-tot-Damloop: 22 september 2019
  In 2019 deden we voor de 7e keer met een team mee aan de Dam-tot-Damloop!
  Klik hier voor meer informatie over het Habitat Damloop team 2019 >>
×