kom in actie

meedoen aan een evenement als deelnemer of bijdragen als sponsor van Habitat geeft nog meer positieve energie!

De mensen van Habitat werken hard om vele miljoenen families een degelijk huis te kunnen bieden; een solide dak boven hun hoofd, stevige muren en schoon drinkwater. Daar zijn veel inspanningen voor nodig. Daarom vragen wij iedereen een steentje bij te dragen.

Doe mee aan een Habitat evenement of word Habitat sponsor bij een ander evenement. Werf bijvoorbeeld donaties voor je deelname aan een hardloopwedstrijd, fiets- of wandeltocht. Start je eigen actie op bouwmee.Habitat.nl, dan  krijg je je eigen sponsorpagina waarmee jij je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij je actie kunt betrekken.

Zelf een actie starten mag natuurlijk ook. Of het nou koekverkoop op Koningsdag is, of een inzameling tijdens een voetbaltoernooi of familiefeest – elke bijdrage is van harte welkom. Misschien wil de school van je kinderen een sponsoractie starten? Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met materialen.
Als sponsor zorg je er bovendien voor dat nog meer mensen horen over het werk van Habitat. Zo kunnen wij samen nog meer families een thuis en een toekomst bieden.

Habitat Evenementen in 2021

Habitat Nederland organiseert de volgende evenementen:

 • Golftoernooi: 12 juli 2021
  De 8e editie van het Habitat golftoernooi is op een bijzondere locatie: The Duke, een ‘Members Only’ Business & Golf Club. The Duke Club stelt één van de meest exclusieve golfbanen in Nederland beschikbaar voor ons unieke golfevenement. Het wordt een compleet verzorgde dag: golfen en gastronomisch genieten.
  Lees meer over het Habitat Golftoernooi.
  Meedoen? Meldt uw team vandaag nog aan bij Karin Nas, Habitat Nederland: 020–800 2970 of via k.nas@Habitat.nl.
 • Dam-tot-Damloop: 19 september 2021
  Habitat doet dit jaar voor de 8e keer mee aan de Dam-tot-Damloop. We hebben 20 tickets weten te bemachtigen, dus wees er snel bij als je mee wilt doen in ons Damloop team!
  Lees meer over de Damloop met Habitat >>
 • Expeditie Habitat (on hold)
  Habitat Nederland organiseert voor de 1e keer Expeditie Habitat – een bijzonder en sportief avontuur waarbij je een meerdaagse hike maakt langs de rand van de Himalaya en meebouwt aan een veilig huis.
  Lees meer over Expeditie Habitat >>

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

alle bouwreisteams op bouwmee.Habitat.nl

zoek bouwreisteams

Afgelopen evenementen van Habitat Nederland

 • Online Crowdfunding Event: 15 december 2020
  Tijdens dit online event hoorde je in 1,5 uur over 3 mooie Habitat projecten in Nepal, Zambia en Oeganda.  Via een chatfunctie kon je vragen stellen en je donatie toezeggen. Het event werd gepresenteerd door Habitatambassadeurs Marlayne Sahupala en Buddy Vedder. In totaal werd ruim € 100.000 opgehaald voor de 3 projecten. Lees meer over ons eerste Online Crowdfunding Event >>
 • Dam-tot-Damloop: 22 september 2019
  In 2019 deden we voor de 7e keer met een team mee aan de Dam-tot-Damloop!
  Klik hier voor meer informatie over het Habitat Damloop team 2019 >>
 • Habitat Golftoernooi: 18 juni 2019
  Het 7e Habitat golftoernooi! Maar dit jaar net even anders. Deze editie organiseerden wij samen met NOS sport verslaggever Andy Houtkamp. Een aantal flights bestond uit 3 spelers en een captain die bekend is uit de sportwereld, zoals René van de Kerkhof of Toine van Peperstraten. En zoals altijd: een sportieve, geheel verzorgde dag voor alle gasten: de prachtige accommodatie, de gezellige sfeer én een prachtige bijdrage voor het werk van Habitat.
  Lees meer over het Habitat Golftoernooi 2019 >>
 • Feest Habitat Nederland 25 jaar: 24 november 2018
  We hebben iets te vieren: Habitat Nederland bestaat 25 jaar. Vijfentwintig jaar waarin wij samen met onze donateurs, vrijwilligers, bouwreizigers, medewerkers en sponsors hebben gebouwd aan veilig huizen voor en met gezinnen over de hele wereld. Vijfentwintig jaar waarin we elke maand 1.000 mensen hebben kunnen helpen. Daar zijn we best een beetje trots op! Daarom nodigen wij iedereen die Habitat een warm hart toedraagt uit op zaterdag 24 november a.s. in Gooiland in Hilversum
  Klik hier voor meer informatie
×