Kom in actie voor Habitat

Doe mee aan een Habitat evenement of start je eigen (online) sponsoractie!

Wij werken hard om miljoenen families een degelijk huis te kunnen bieden; een solide dak boven hun hoofd, stevige muren en schoon drinkwater. Daar zijn veel inspanningen voor nodig. Daarom vragen wij iedereen een steentje bij te dragen.

Doe mee aan een Habitat evenement of word Habitat sponsor bij een ander evenement. Werf bijvoorbeeld donaties voor je deelname aan een hardloop- , fiets- of wandeltocht. Zelf een actie starten mag natuurlijk ook. Of het nou koekverkoop op Koningsdag is, of een inzameling tijdens een familiefeest – elke bijdrage is van harte welkom. Misschien wil de school van je kinderen een sponsoractie starten? Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met materialen.

Online sponsorpagina

Start je eigen actie op bouwmee.Habitat.nl, dan krijg je je eigen sponsorpagina waarmee jij je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij je actie kunt betrekken. Zo zorg je er bovendien voor dat nog meer mensen horen over het werk van Habitat. Zo kunnen wij samen nog meer families een thuis en een toekomst bieden.

Vrouw in het raam van haar nieuwe Habitathuis in Nepal.

Neem contact op met onze fondsenwervers

Nieuwsbrief
Sluiten