Doneer nu en bouw mee aan een betere toekomst

Periodiek schenken met belastingvoordeel
Wil je je periodieke donatie voor langere tijd vastleggen en zo van belastingvoordeel genieten?

lees meer over schenken met belastingvoordeel

Habitat streeft naar een wereld waarin iedereen een veilig huis heeft: een solide dak boven hun hoofd, stevige muren en schoon drinkwater.
Habitat for Humanity Nederland ontvangt geen geld van de overheid. Daarom rekenen wij op jou. Om huizen te kunnen bouwen voor mensen die dat het hardst nodig hebben, zijn wij afhankelijk van jouw bijdrage. Doneren kan eenvoudig via iDeal, creditcard of automatische incasso. Of via een Tikkie!

Doneer aan Habitat Nederland met een Tikkie

Met jouw donatie geef jij mensen de kans om op eigen kracht een betere toekomst op te bouwen. Lees hier meer over onze projecten

Samen bouwen we een beter leven.

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

volg ons op social media

Dorcas Phiri

Dorcas is het levende bewijs dat jouw steuntje in de rug echt helpt. Want zonder jou kan Habitat kinderen als Dorcas geen veilig (t)huis bieden. Wij vragen je daarom om een eenmalige bijdrage. Jouw steun is hard nodig en elke bijdrage is dan ook van harte welkom. Geef vandaag nog!
Je helpt kinderen als Dorcas, zodat ook zij een veilig thuis krijgen, gezond kunnen opgroeien, naar school kunnen gaan en kunnen bouwen aan een betere toekomst.

doneer habitat toekomst bouwen
×