Impact Rapport 2022

13 januari 2023
Ons (en jouw!) impact rapport over boekjaar 2022 is klaar en we zijn er trots op! 😃
Habitat Nederland heeft dit jaar, mede dankzij alle donateurs en de inzet van vele vrijwilligers, gemiddeld bijna 5.400 mensen per maand geholpen.
Elke maand 5.400 mensen die aan een beter leven konden bouwen!
Onze visie van een duurzame toekomst waarin iedereen een veilig huis heeft, is niet alleen een droom; we bouwen er elke dag aan.
Sta gerust even stil bij deze ongelooflijke impact die we samen hebben gehad in 2022 en bekijk ons Impact Report 2022.

De komende jaren NOG MEER impact
Waar Habitat vroeger vooral huis voor huis bouwde en gezin voor gezin hielp, richten wij ons steeds meer op schaalvergroting. Niet enkel nog huis voor huis, maar projecten die mensen zelfredzaam maken. Betere wetgeving of goedkope en duurzame bouwproducten zodat meer mensen zelfstandig hun huisvesting kunnen verbeteren. Een mooie ontwikkeling, zeker in het licht van de groeiende noodzaak.

Habitat Nederland heeft zich ten doel gesteld om tussen 2022 en 2026 minimaal 500.000 mensen te helpen om met betere huisvesting als basis ook betere gezondheid, scholing en economische kansen te creëren.

Een ambitieus doel, maar samen met jou, onze vrijwilligers en donateurs en alle bedrijven die onze organisatie steunen gaan we ervoor om dit impactdoel te halen.

Bouw je ook weer mee in 2023?

Met jouw steun kan Habitat blijven bouwen aan een duurzame toekomst waarin iedereen een veilig huis heeft.

Volg ons op social media en deel onze verhalen:
Facebook , Instagram of LinkedIn.

Nieuwsbrief
Sluiten