Maak kennis met Habitat ambassadeur Marlayne Sahupala

”Ik weet heel goed hoe het voelt om een fijn thuis te hebben. Ik ben zelf vaak verhuisd als kind en heb in heel veel verschillende huizen gewoond, door heel Nederland. Toch voelde ik me altijd meteen thuis op een nieuwe plek. Vooral mijn moeder kon iedere ruimte omtoveren in een thuis. Dat is ontzettend belangrijk, zeker voor kinderen. Een veilig thuis is toch de basis van alles.”

Aan het woord is Marlayne Sahupala. Onze ambassadeur heeft in 2018 niet zomaar gekozen voor Habitat. De zangeres, presentator van het tv-programma Hart van Nederland en van programma’s als ‘Je eigen droomhuis’ en ‘Huizenjacht’ wilde zich nooit exclusief verbinden aan een bepaald goed doel, tot ze met ons in contact kwam.

Marlayne en Buddy met Habitat naar Oeganda

“Iedereen moet weten wie Habitat is”

Marlayne kan moeilijk in woorden uitleggen waarom zij in 2018 ambassadeur van Habitat is geworden. ”Ik heb er gewoon een goed gevoel bij. Misschien heeft het wel te maken met dat het een kleine organisatie is die het verdient om veel bekender te worden. Iedereen moet weten wie Habitat is en wat ze doen. Daar wil ik bij helpen.”

“Wat mij ook erg aanspreekt is dat de mensen die Habitat steunen zo oprecht betrokken zijn bij de organisatie. Het is niet alleen maar een kwestie van geld geven. Door deel te nemen aan een bouwreis bijvoorbeeld, voel je echt de verbinding. Ik kan niet wachten om het zelf ook mee te maken.”

Genoeg redenen dus voor Marlayne om de komende jaren bij Habitat te willen horen en zoveel mogelijk mensen te vertellen over Habitat.

Marlayne in actie voor Habitat

Marlayne bij Koffietijd

Op 2 april 2019 vertelde Marlayne bij Koffietijd over haar bouwreis naar Cambodja en het bezoek aan het project dat we dankzij de deelnemers van de PostcodeLoterij kunnen realiseren.

November 2018: Marlayne Sahupala ambassadeur Habitat Nederland

Marlayne Sahupala is in november 2018 benoemd als ambassadeur van Habitat Nederland. Marlayne gaat de komende jaren samen met Habitat bouwen aan een wereld waarin iedereen een veilig dak boven zijn hoofd heeft.

Nieuwsbrief
Sluiten