Habitat golftoernooi 2019

1 juli 2019
golftoernooi

Prachtige Habitat golfdag met een geweldige opbrengst van €27.500!

Op dinsdag 18 juni was het weer zover: het 7e Habitat golftoernooi! Deze vond plaats op De Scherpenbergh in Apeldoorn. Ook dit jaar steunden de spelers van het toernooi met hun deelname gezinnen wereldwijd met betere huisvesting. Het was een mooie dag met heerlijk weer, goede verzorging en een gezellige sfeer. 

Nieuwe spelers

Deze 7e editie was iets anders dan anders: naast deelnemers die al jaren van de partij zijn bij het Habitat golftoernooi, waren er dit jaar nieuwe spelers. Waaronder een aantal prominenten uit de sport en sportverslaggeving op radio en TV, zoals René van de Kerkhof, Toine van Peperstraten, Ragnar Niemeijer en natuurlijk sportverslaggever en groot Habitat supporter Andy Houtkamp.

Traditie

Het golftoernooi werd volgens traditie afgesloten met een barbecue en een veiling. Andy Houtkamp, al jaren sportcommentator bij de NOS, was onze spreekstalmeester en er waren weer geweldige kavels! Zo kon er bijvoorbeeld geboden worden op een  prachtige handgemaakte glazen kroonluchter van Carina Riezebos en een VIP arrangement voor de catacomben van PEC Zwolle.

Dit Habitat Golftoernooi werd mede georganiseerd door Eric Traa van Rabobank Amsterdam en Andy Houtkamp en gesponsord door Heineken Nederland. Wij willen alle sponsors, deelnemers en organisatoren van harte bedanken voor hun bijdrage. We zien iedereen graag volgend jaar weer terug bij de 8e editie van het Habitat Golftoernooi!

Met de totale opbrengst van deze dag van € 27.500 Euro kunnen wij 11 gezinnen in Zambia helpen aan een beter (t)huis!Klik hier voor een album met alle foto’s van het Habitat Golftoernooi 2019

Nieuwsbrief
Sluiten