Impact report 2023

2 februari 2024

Vol trots presenteren wij ons impact report 2023. Het overzicht van het afgelopen jaar waarin je kunt lezen wat wij met jouw steun allemaal hebben bereikt.

2023 was een bewogen jaar. De voortdurende oorlog in Oekraïne en de aardbevingen in Syrië en Turkije zorgden voor een record aantal mensen op de vlucht. Maar 2023 had gelukkig ook een positief record. Samen met onze trouwe donateurs hebben wij in 2023 namelijk de leefomstandigheden van maar liefst 156.101 mensen verbeterd. Een record waar wij trots op zijn!

Wij bouwden in 17 landen over de wereld. Van de wederopbouw na de aardbevingen in Turkije tot het bouwen van klimaatbestendige huizen in Cambodja en van stevige vloeren in Nicaragua tot een vakopleiding voor een betere toekomst in Oeganda – je leest meer over al deze concrete resultaten van jouw steun in ons impact report 2023.

 

Wij bouwen door
Ook in 2024 zetten wij ons onverminderd in voor die wereld waarin huisvesting geen luxe is, maar een basisrecht voor iedereen. Wij werken onder andere verder aan de wederopbouw in Turkije en helpen de Dalit-gemeenschappen in Nepal met huisvesting, landrechten en trainingen. Wij bouwen verder aan onze duurzame projecten in Kenia, Jordanië en Oeganda en gaan aan de slag in Oekraïne om de door de oorlog beschadigde huisvesting te herstellen.

Zo willen we het komende jaar nog meer mensen helpen om met betere huisvesting als basis ook betere gezondheid, scholing en economische kansen te creëren.

Bouw je ook weer mee in 2024?
Met jouw steun kan Habitat blijven bouwen aan een duurzame toekomst waarin iedereen een veilig huis heeft.

Volg ons op social media en deel onze verhalen:
Facebook , Instagram of LinkedIn.

Nieuwsbrief
Sluiten