Maak kennis met Habitatambassadeur Buddy Vedder

Multitalent Buddy Vedder is acteur, presentator en zanger én winnaar van ‘Wie is de Mol?’ 2020. Buddy stond met Habitat ambassadeur Marlayne Sahupala in het theater met de tour ‘The Legends We’ve Lost’. Toen Marlayne hem vroeg mee te gaan naar Oeganda, om kennis te maken met het werk van Habitat, zei Buddy meteen volmondig “ja”! Het werd een prachtige en indrukwekkende reis – vol emotie en plezier en bovenal met vele mooie ontmoetingen met krachtige mensen!

Buddy Vedder: “Het werk van Habitat raakt mij enorm. Tijdens mijn reis door Oeganda heb ik van dichtbij kunnen zien, voelen en ervaren wat een verschil een veilig thuis kan maken. Wat het betekent voor een persoon, gezin, familie en soms zelfs voor het hele dorp.” Daarom zet Buddy zich vanaf juni 2020 in als ambassadeur voor Habitat Nederland. “Ik hoop met mijn bijdrage als ambassadeur een inkijk te geven in de problematiek die helaas in veel landen nog heerst, maar liever nog te laten zien wat wij als organisatie doen om gezinnen de kans te geven een betere toekomst op te bouwen.”

Online escapegame
De eerste stap van de kersverse ambassadeur is zijn betrokkenheid bij het realiseren van de Online Escapegame die Habitat op 26 juni 2020 heeft gelanceerd. Als reisbegeleiders op deze virtuele reis vertellen Buddy en Marlayne de spelers meer over de landen die ze aandoen en laten hen al puzzelend kennismaken met de projecten van Habitat.

Marlayne en Buddy met Habitat naar Oeganda

26 juni 2020
In een zomer waar de meeste Nederlanders in eigen land blijven, nodigt Habitat iedereen uit op een virtuele reis rond de wereld: een online escape Game. Habitat ambassadeurs Marlayne en Buddy werkten mee aan dit project en presenteren zich als reisbegeleiders van deze Online Expeditie.
Bekijk het spel hier

Marlayne en Buddy met Habitat naar Oeganda

26 juni 2020
Buddy Vedder is benoemd als ambassadeur van Habitat Nederland. “Ik hoop met mijn bijdrage als ambassadeur te laten zien wat wij als organisatie doen om gezinnen de kans te geven een betere toekomst op te bouwen.”
Lees meer

15 juni 2020
Van de reis naar Oeganda die Buddy in maart maakte samen met Marlayne Sahupala is een kort portret gemaakt.
Het portret van 1 minuut kun je hier bekijken

3 mei 2020 vertelde Buddy bij WildFM aan Michiel Zwartepoorte over zijn ervaringen in Oeganda.
Beluister het fragment hier

30 april 2020 waren Marlayne en Buddy in de uitzending van 5 Uur Live om te vertellen over hun ervaringen tijdens de reis naar Oeganda in maart 2020. Zij ontmoetten mensen die we dankzij de deelnemers aan de PostcodeLoterij hebben kunnen helpen.
Bekijk hier het fragment van 5uurlive

Amsterdam, maart 2020
In maart 2020 – net voordat de wereld in lockdown ging – reisde Marlayne Sahupala samen met Buddy Vedder door Oeganda. Het werd een prachtige en indrukwekkende reis – vol emotie en plezier en bovenal met vele mooie ontmoetingen met krachtige mensen!
Lees meer over deze reis

blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

volg ons op social media

×